Politika zasebnosti

Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih spletno mesto www.projektasz.si zbira od vas, ko obiščete stran ali nam zastavite vprašanje.

Upravljavec

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov – GDPR je:

Fakulteta za upravo

Gosarjeva ulica 5

1000 Ljubljana

Telefon: 01/ 580 55 90

e-mail: info@sic.si

Osebni podatki in namen njihove obdelave

V kolikor nam želite zastaviti vprašanje nam v kontaktnem obrazcu posredujte naslednje kontaktne podatke.

  • Ime
  • Priimek
  • E-poštni naslov

Kontaktne podatke, ki nam jih posredujete ob izpolnitvi oz. oddaji kontaktnega obrazca potrebujemo za komunikacijo z vami glede odgovorov na vaša zastavljena vprašanja. V primeru, da nam ne posredujete navedenih kontaktnih podatkov komunikacija z vami ne bo mogoča.

Spletno mesto www.projektasz.si spoštuje vašo zasebnost in je zavezan, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Ker obstajajo na spletnem mestu www.projektasz.si določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na www.projektasz.si, ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Spletno mesto www.projektasz.si ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.

Soglasje

Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob kontaktu preko kontaktnega obrazca obdelujemo z vašim jasnim in nedvoumnim soglasjem, ki temelji na členu 6 (1), (a) Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov. 

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov podate, ko s kljukico označite  »Strinjam se s politiko zasebnosti o varovanju osebnih podatkov.«. Svoje soglasje lahko kadarkoli prekličete  preko elektronske pošte na e-naslov: info@sic.si.

Vaše pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (»pozabe«), pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora. Pri uveljavljanju vseh vaših pravic ali pri pridobivanju dodatnih informacij smo vam na voljo na e-naslovu info@sic.si.  Vašo vlogo bomo obravnavali in nanjo odgovorili v skladu z GDPR.

Če menite, da so kršene vaše pravice ali predpisi o varstvu osebnih podatkov se lahko pritožite pristojnemu državnemu organu: Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije (Zaloška 59, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si).

Čas hrambe osebnih podatkov

Spletno mesto www.projektasz.si hrani vaše podatke toliko časa, kolikor je to določeno v politiki spletnih piškotkov in za namene odgovarjanja na vaša vprašanja, ki nam jih posredujete preko kontaktnega obrazca.

Piškotki – več.

Close Menu